Rambo: Poslední krev

Rambo: Poslední krev

Zbývá ještě jedna bitva

John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově. Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. A právě obyčejný pocit, že má konečně pro co žít, ho nelítostně vrátí tam, odkud se snaží utéct. Do světa zabíjení. Dcera jeho dávného přítele totiž nedbá na výstrahy a vydá se za hranice do Mexika, kde ji unese místní mafie. Únosy dívek pro nucenou prostituci provádí zločinci v Mexiku celkem běžně, v tomhle případě ale měli obrovskou smůlu.

„Jde k vám smrt a není nic na světě, co by vám pomohlo ji zastavit“, říká John Rambo klidně a s rozmyslem směrem ke gangu mexického drogového kartelu. Každý, kdo o Rambovi někdy slyšel, ví, že není důvod mu nevěřit. Bůh zná slitování, John ne.

Poprvé s krátkými vlasy, poprvé bez čelenky, poprvé u sebe doma, poprvé unavený. Zato stále s lukem a ikonickým nožem. Stále je to Rambo, který i na zemi umí rozpoutat peklo. Kruh se uzavírá.

Délka akce: 91 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 19. září 2019

Informace o akci a jejím konání

Režie

  • Adrian Grunberg

Hrají

  • Sylvester Stallone
  • Paz Vega
  • Louis Mandylor